haberkartali.net

Yılmaz: “Biz bitti demeden bitmez”

08 Mart 2020 - 10:19
Beşiktaş’ta Ankaragücü maçında şovuna devam eden Burak Yılmaz, zirve yarışında sonuna kadar yer alacaklarını söyledi.

Beşiktaş’ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının ardından şovuna önceki akşam da devam etti. Milli yıldız, Vodafone Park’taki Ankaragücü mücadelesinde rakibin kilidini açan sayıya imza attı.

Son 2 maçta 3 gollük performans sergileyerek Kara Kartal’ı şampiyonluk yarışında tutmayı başaran Burak, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamayla sonuna kadar şanslarını zorlayacaklarını belirtti.

Ligde haftaya eski kulübü Galatasaray karşısında kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten başarılı oyuncu, “Ligde biten bir şey yok. Matematiksel olarak şampiyonluk şansımız var. Bunu, sonuna kadar kovalayacağız. Kalan tüm maçlarımızı kazanıp rakiplerimizin alacakları sonuçları bekleyeceğiz. Aklımızdan başka bir şey geçmiyor” diye konuştu.

Takım izinli ama Burak durmuyor

Beşiktaş’ta Anakaragücü mücadelesinin ardından takıma 2 günlük izin verilmesine rağmen Burak Yılmaz, çalışmalarına dün de devam etti.

Tecrübeli golcü, Galatasaray’la haftaya pazar günü Türk Telekom Stadı’nda oynayacakları zorlu karşılaşmaya tam olarak hazır olabilmek için erkenden düğmeye bastı. Dün sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri’nde çalışmalarda bulunan Burak’ın hazırlıklarına yarın başlayacak takım idmanıyla birlikte devam edeceği belirtildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.